2019. április 24.,szerda
Címlap | Egyéb | Meghirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázatot

Meghirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázatot

Idén is meghirdette a Janikovszky Éva meseíró pályázatot a budapesti Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Móra Kiadó.
A beküldési határidő: 2019. április 17., éjfél

A pályázók három korcsoportban indulhatnak:

  • korcsoport: 7–9 évesek;
  • korcsoport: 10–13 évesek;
  • korcsoport: 14–16 évesek.

Tematikai megkötés nincs, bármilyen témát feldolgozhatnak a pályázók. Pályázni magyarországi és határon túli településekről is lehet. Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat. Maximum 5 (A/4) oldal lehet a pályamű. Kézzel írt pályaműveket fogadnak el.

A pályaműveket kizárólag e-mailben, a janikovszky@fszek.hu címre várják.  Az e-mail-ben fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail-címét; az iskolája nevét, címét és e-mail-címét.  Az e-mail tárgyában a szervezők kérik feltüntetni: Meseíró pályázat. A pályamunkákat Word-dokumentumként vagy PDF-fájlként kell az elektronikus levélhez csatolni, a fájl elnevezése tartalmazza a pályázó nevét és a pályamű címét. pl.: Proba_Kazmer_Az_en_mesem.doc vagy Proba_Kazmer_Az_en_mesem.pdf
A pályázattal kapcsolatos értesítéseket e-mailben küldik. A beérkezett írások előzsűrihez kerülnek, a továbbjutókat a szakmai zsűri értékeli. A pályaműveket az elbírálást követően nem őrzik meg.  A pályázat ünnepélyes eredményhirdetésre 2019. május 31-én, pénteken, 14 órakor kerül sor a FSZEK Központi Könyvtárában, ahová a szakmai zsűrihez továbbjutott pályázókat hívjál meg.

A pályázat fővédnöke: Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest főpolgármester-helyettese, védnökei: Janikovszky János, a Móra Kiadó vezérigazgatója és Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója.

A meseíró pályázat Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával valósul meg.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.