2019. augusztus 24.,szombat
Címlap | Hírek | Felhívás | XXVII. KATEDRA NAP

XXVII. KATEDRA NAP

A Katedra Társaság és a Katedra Alapítvány az idén 27. alkalommal szervez a szlovákiai magyar pedagógusok és oktatás iránt érdeklődők számára szakmai találkozót. A Katedra Nap néven ismert rendezvény ezúttal két nagy témakört kíván körüljárni: a délelőtt folyamán a szlovákiai oktatási rendszerben végbement reformok előnyeiről és hátrányairól tanácskoznak a szakemberek (Fodor Attila, Ledneczky Gyöngyi, Pintes Gábor, Tímár Lívia), a délutáni program vezérfonalát pedig a gyermekkultúra aktuális kérdései képezik (előadók: Boronkai Dóra, Bús Imre, Horváth Béla).

Esemény időpontja: Péntek, 2018. november 30. – 08:00
Helyszín: Legend Hotel, Gabčíkovská cesta 5676/50
Belépő: ingyenes, de a regisztráció kötelező
Az első tematika szélesebb perspektívából ragadja meg az oktatásügy kérdéseit, és elsősorban az oktatási-nevelési folyamatok irányítói, a pedagógusok nézőpontjából ismerteti a témát, a másik témakör során az oktatás alanyairól, a gyerekekről és napjainkban megfogalmazódó igényeikről lesz szó.

A rendezvény iránt érdeklődők térítésmentesen részt vehetnek a szakmai fórumon, azonban november 23-ig a marketing@liliumaurum.sk e-mail-címen kell regisztrálniuk. A találkozó a dunaszerdahelyi Legend Szálló tanácstermében valósul meg, 9.00 és 15.00 között. A Katedra-nap záróprogramjaként idén is sor kerül a rangos Katedra-díj átadására.

Mindenkit szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.