2018. augusztus 16.,csütörtök
Címlap | Hírek | Meghalt Jókai Tibor, a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének elnöke

Meghalt Jókai Tibor, a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének elnöke

„Mély fájdalommal tudatom, hogy az SZMPSZ elnöke, Jókai Tibor 2018. április 8-án az éjjeli órákban visszaadta lelkét teremtőjének. Az SZMPSZ saját halottjának tekinti. A temetésről később történik intézkedés” – tudtuk meg Ádám Zitától, az SZMPSZ alelnökétől.

Jókai Tibor még nemzeti ünnepünk alkalmából átvette a felvidéki magyar oktatás fejlesztése, valamint a Kárpát-medencei pedagógusszövetségek közötti összefogás megerősítése érdekében végzett példaértékű tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést. Viszont egészségi állapota egyre romlott, s a gyilkos kór április 8-án vitte magával. Már nem lehetett ott Rozsnyón sem a hétvégén rendezett pedagógusok országos találkozóján, a kórházban érte a halál a hétvégén.

Forrás: felvidek.ma

Ezt olvasta már?

A pozitív diszkrimináció elvét érvényesítő sajátos oktatás-finanszírozásra van szükség

A nemzetiségi nyelvű alapiskolákban tanuló diákok után járó fejpénz mértékének módosítását javasolja az oktatásügyi minisztérium.

One comment

  1. Drága Tibor ! Örülünk ,hogy barátok lehettünk,jó helyen ismerkedtünk,de sajnos többször találkoztunk rossz helyen. Szorgalmas ,megbízható munkádat nagyon szeretö ember voltál NYUGODJ BÉKĚBEN !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

X